Friday, September 21, 2007

hangin tambahan

Jika semalam aku hangin betul dengan kes arwah Nurin hari ni masih hangin lagi cuma ditambhah dengan hangin eksperiment aku x menjadi. dah 2 hari buat mende yang sama. berdiri punyelah lama. Sealing off ni betul2 menguji kesabaran einstein aku sungguh!!!. Tangan aku rasa nak tercabut, kaki aku lenguh, emosi x stabil, gerrram. asik x jadi jek. rasanya aku dah buat ikut prosedur nya. 2 hari lepas aku buat jadi la plak. eeeeiiiitension sungguh!!!!

Ya Allah berilah kekuatan fizikal dan mental untuk melaksanakan amanahMu sebagai pelajar. Kadang kala aku rasa sungguh letih, berilah aku kekentalan jiwa. Kadangkala aku rasa terlalu banyak yang aku tak tahu, berilah aku nur ilmuMu, kadangkala aku rasa lemah dan tidak berdaya, berilah aku kemudahan yang tidak kunjung padam. Namun aku sedar, pencarian ilmu dan kebenaran pastinya menuntut mujahadah yang hebat. Berilah aku daya juang yang sehebat pejuangMu yang terdahulu....

Ramdhan Kareeem...medan aku menguji iman...
Cuba2 redakan hati dengan melihat gambar konvo supaya hati rasa motovasi nak buat kerje walau sesusah mana ,kerna ingat... kan manis jua akhirnya....

Konvo master aku. hanya ada husna waktu itu. Hanis dalam perut 3 bulan (tapi family aku langsung x tau aku dah berbadan dua lagi, pasal baru penat raikan kelahiran husna)


gambar ini waktu konvo masrer hubby. Mungkin konvo aku nanti akan bertambah anak?

3 comments:

rafiqaheliza said...

Rileks..rileks..hehe. Yup, we need some motivational photos at times. Kalau I stress, selalu tgk gambar family..and terus bersemangat nak buat keje balik.
I baca your past entries jugak. Dah 6 years you kawin? And you r younger than me..err..28? You dapat anak first lambat ye? Lepas tu terus berderet2? hehehe...Suka tgk gambar your family. Terserlah ketabahan u membesarkan anak yg kecik2...hehee. Seriously sis, I respect you. I yg dua ni pun dah tak menang tangan.

ummu_naqeebah said...

mmmm, yes mude than u, 29 la. i umur 27 anak dah 3 (eh ke baru 3, heheh).
thanks atas sokongan. dah ditakdir ber anak dan beranak rapat. so kena terima dengan kekuatan dan ketabahan. Berkat rezeki anak2 i dapat belajar lagi. lagi la ke UK, x pernah mimpi. maklumla i ni kampung girl!!kira pestime org kampung i study oversea, Doakan i moga berjaya. kang malu org kampung!!!

Dewi said...

hi ummu..sy Malinda. Sj2 bc blog awak. Actly sy nk tny, so cmner rs life kt UK? Tough ke? esp study + jaga anak 3 org? Husband sy ins allah nx yr g UK..so risau how to survive there esp with 1 anak kecik ni