Wednesday, May 28, 2008

you are 30 now!!



mm, cepat masa berlalu. umur sudah meningkat. harapnya amal dan iman juga meningkat.

orang pertama yang wish adalah hubby, tengah malam dia kejut just to wish "happy birthday"

thanks a lot sayang. enough for me. at least you still remember my special day. heheh .

aku pun x expect apa2 pun since dah biasa hubby jenis yang x celebrate sangat ni tapi bila balik school tadi...

BIG SURPRISE FOR UMMI.!!!!!....


oooo....
even it was simple and nobody was invited, just us, our family, tapi terharu, betul..i did, i do...

the last time hubby suap aku in front of camera was masa wedding dulu, tapi at that time gambar blur so we don't have that kind of picture in our collection.

bila naik bilik, birthday card just waiting for me, atas pc.....FOR MY WONDERFUL WIFE...

first time sejak kawin hubby buat surprise ni....

mm, now abang, you are improved so much.. i mean in terms of 'physical' appreciation. tapi bab appreciation yang lain you are superb!! better than me.

sempena umur dah 30 tiada lain yang diharapkan melainkan agar Allah memberi kasih sayangNya buat aku dan keluarga. Memberi aku kekuatan untuk meneruskan perjuangan di medan ilmu. Memberi ilham, iltizam, hidayah yang tidak kunjung padam.

Dan yang ku damba.....HUSNUL KHOTIMAH...DAN REDHAMU

7 comments:

Biarlah rahsia said...

hepi besday too...semoga gembira selalu...

Nomee said...

Selamat Hari Jadi. Moga panjang umur murah rezeki. Amin.

MawarBiru said...

Happy Birthday...may Allah bless you

bernard n. shull said...

i did a little research after you told me about your "thing", and if you want a way to make more money using your your blog you can enter this site: link. bye.

NURUL HANA said...

akak..tahniah..semoga terus berjaya menjadi isteri dan ummi di dunia dan akhirat...hana kenak akak dulu masa tamrin kat masjid saidina umar kat cheras..mungkin akak tak ingat kot..hehe....hana suka blog akak..very nice (",) jemput ziarah ke www.inspirasihana.blogspot.com

kayzen said...

wooopss.. dah umo 30 yer.. xper maintain... semoga senior ku makin berjaya.. masih ingat saya? Ismayadi, ITMA. Saya dah jadi junior akak, jadi student Dr. Mansor. Gud luck!.

ummu_naqeebah said...

brahsia: thanks
nomee: thanks juga
mbiru: thanks lagi
hana: oo ye, akak ingat2 lupa, i'm getting older la
yadi: welcome ek