Friday, June 13, 2008

gambar aritu


ramai dah bertanya bila nak belanja. naik bosan juga. masalahnya, duitnya enggak dapat lagi. aku ni nak beli lap top. nampak gaya kena dulukan duit sendirilah....

gambar dan berita di aats aku copy paste dari buletin jabatan.

bila tengok gambo ni, rasa semangat balik. laily , you can do it!!! huhuhuh

6 comments:

Asiah said...

salam tahniah...

kayzen said...
This comment has been removed by the author.
kayzen said...

Wah... TAHNIAH!


Yadi.

Adlin Badar said...

Salam.kak..tahniahh
akak..saya tagged akak..kene buat tau!! tgk blog saya.hehe

NURUL HANA (INSPIRASIHANA) said...

Kak Laili...seronok baca cerita akak dan ust hasri kat over sea...semoga perjuangan akak dan suami dapat dijadikan contoh utk hana dan suami juga...good luck in your future indertaking...disebabkan banyak cerita2 menarik akak utk dijadikan pedoman..hana dah masukkan blog akak dalam link blog hana...(",) jemput ziarah ke http://inspirasihana.blogspot.com ..take care

NURUL HANA (INSPIRASIHANA) said...

Kak Laili...seronok baca cerita akak dan ust hasri kat over sea...semoga perjuangan akak dan suami dapat dijadikan contoh utk hana dan suami juga...good luck in your future indertaking...disebabkan banyak cerita2 menarik akak utk dijadikan pedoman..hana dah masukkan blog akak dalam link blog hana...(",) jemput ziarah ke http://inspirasihana.blogspot.com ..take care