Friday, April 18, 2008

kejutan buat mu

aku telah plan bersama mija untuk membuat surprise sempena hari lahir suami. hubby akan balik rumah pukul 7 malam, namun kebanyakan tetamu hanya boleh dtg pukul 7.30 mlm. jadi aku sms hubby untuk melambat2kan dia balik.
aku: "bang nanti beli roti, banana, yogurt, timun..."
hubby balas "napa banyak sanagt, abang penatlah...(maklumla baru lepas kerje)
aku "kalau abang sayang ummi abang kena beli..." (seakan mengugut la plak)
eheheheheh
apapun umi tau, kalau permintaan dari ummi abang kena tunaikan jugak, kang umi merajuk kang...

to abang,
selamat hari lahir yang ke 32 (muda lagi abang ni). Moga bertambah usia makin bertambah dekat dengan NYa.

Love you so much sayang...






buku la tahzan versi english , hadiah istimewa dari ummi, dan kad sebelah tu adalah dari rakan2 sekerjanya.

kad yang diframe khas buat babah dari kami anak beranak

sorrylah kena tengok senget sikit sebab malas nak edit, nak rotate

tu dia birtday boy sedang potong cake

antara tetamu yang hadir


Doa untuk memohon restuMu ya Allah...

antara menu, nasi ayam, mee sup, rojak buah, fruit custard, kopok leko.....

mija dan habil. mijalah yang chefnya. aku hanya tulis manual masakan jek. aku kena gi lab.

itu dia Sha dan Kai Cheat yang menajdi AJK untuk melicinkan lagi majlis ini. Haa masing2 tgh tapau tu nak balik hall.

2 comments:

Grogal said...

See Please Here

jemot said...

saya geram tengok pipi laily :D