Wednesday, January 16, 2008

nostalgia chenta

tengah stress buat abstract untuk poster competition. yang susahnya competition temanya "communicating to the public". Jadinya aku kena buat poster pasal reseacrh aku yang simple2, yang orang biasa2 boleh faham. Jadinya aku ni fenin camner nak mula. Bab mana nak diciterkan, bab methods? mm, banyak sangat term, kang complicated plak, mm, nak buat general? nak buat pasrt history saja? atau apllication?? fuhh camner nak explain rapid solidification kat accountant? devitrification ? nanocomposite? nanocrystalline? aku sudah tgk contoh2 poster, awat sempoi2 jek. hish..lagi susah dari buat abstract report...

Meh jenguk2 blog pertama suami: kisah cintaku dan kisah anak2



Kami ni seminggu sebelum tunnag rasanya (kalau x silap) lepas muktamar pkpim. Fuhh.

masa ni control ayu sungguh. nampak wajah aku yang berseri2 itew....yang bulat2 tu kamilah.



Ini adalah gambo pertama di amik sewaktu malu2 kucing bergambo dengan tunang waktu konvo , mm bakal mak mertua sebelah tu. ish2...malu2 konon aku tuh..




Then, Selepas dijab kabulkan. Haa baru la ilang malu2 kucing tuh. rupanya malu2 kucing tu satu penyakit rupanya. dah kawin terus ilang. haa peluk bagai la kan...ni gambar kat ofis aku yang cam tongkang karam tuh. masa ni tgh buat master di upm.



maka tatkala setahun selepas dijabkabul....jeng2..jweng


aku pun pregnnat kan husna. Gambar ini adalah gambar sewaktu muktamar abim di terengganu. aku baru dalam sebulan pregnnat. mmberseri2 juga...ish ish perasan sungguh...

tatkala 6 tahun berlalu...dengan baju yang sama kami pakai



aku rasa fizikal aku idokle beza sanagt kan? kan? kan? kira maintain le juga...sebabnya baju tu di buat masa kahwin dulu dan masih boleh dipaaki lagi. jadinya kira ok lah kan gaks, hehehe

udah2 tu laily. sambong kerje...
<

2 comments:

baah said...

amboi laily... simpan lagi gambar yang saya ambilkan tu ye. bukan main romantik lagi. apa-apa pun, good luck for your competition!! Kami doakan agar awak sekeluarga bahagia selalu.. inshaAllah.

baah said...

amboi laily... simpan lagi gambar yang saya ambilkan tu ye. bukan main romantik lagi. apa-apa pun, good luck for your competition!! Kami doakan agar awak sekeluarga bahagia selalu.. inshaAllah.