Thursday, November 30, 2006

dah selamat di sheffield

setelah sekian lama, dpt gak aku memblog. rutin hidup yg 100% berbeza menyebabkan hectic sungguh life aku di sini. sampai di sini 9 nov. aku tinggal di Tinsley. mmm, aku dah jumpe YUS. mmm tapi maish belum ziarah dia lepas besalin lagi. minggu ni kot.

Terllau byk suka duka nak pergi UK. dari sebelum pergi, masa pergi sampai la dah tiba sini.
kami sekeluarga sihat , alhamdulillah, just skin problem lah, biasalah kan

the most challenging here is the wether. mak oi , x larat aku jln macam dlm peti ais. nanti aku citer lagilah.penat la plak

5 comments:

jemot said...

alhamdulillah...almost everyday dok bukak blog laily.. tunggu apa citer org UK. rerajin update dan on YM yer...

ummu_naqeebah said...

saya dah x de suara. satu family selsema+ batuk+ sorethroat. segala mala. Ya Allah, moga dipermudahkan

uDA said...

semoga gembira tinggal di sana laily. :-)

NZNM said...

Semoga Laily sekeluarga cpt sembuh ya. Mudah segala urusan. Sabar & tenang selalu.

LyNNa said...

Insyallah.. semoga urusan laily dipermudahkan..